Gastenboek

  • Posts ( 7 )
Willem ten Berge Twee pracht plafondlampen hier gekocht. Blij mee. Nu op zoek naar twee gelijke wandlampjes. Misschien na z'n vakantie.
Posted by Willem ten Berge , Nederland , julianadorp

04-08-2022

Kruiszwin 2256
Sarah Peters Supertoffe vintage vloerlamp gekocht bij Bric a Brac! Het kleine winkeltje heeft echt alle soorten en maten aan lampen, voor ieder wat wils. Eigenaar is behulpzaam en vriendelijk. Erg inspirerend om te zien dat iemand met zoveel passie voor lampen ook zijn eigen creaties bouwt uit verschillende onderdelen en zo een nieuwe draai en invulling geeft aan het karakter van de lamp.
Posted by Sarah Peters

12-12-2020

Lam Hak heeft lampen met karakter en geeft goed advies...
Posted by Lam

02-08-2019

1971 http://Kolkakkerweg, 38
Irma smeenk Bij bric a brac kun je terecht voor bijzondere maar ook praktische vintage. Met smaak uitgezocht door Hak en meteen te gebruiken. Ik ben zeker nu heel blij met mijn pittige jaren zestig mini-ventilator die ik op de kunstmarkt in wageningen in juni bij hem kocht. Draait als een malle!
Posted by Irma smeenk

26-07-2019

Paddy Noë Bric a Brac heeft mij fantastische geholpen door de juiste lampen te zoeken bij ons nieuwe (oude) huis. Daarbij heeft Hak de lampenkappen ook voorzien van fittingen/ stroom en ophang mogelijkheid, zodat ik ze meteen kon ophangen en gebruiken.
Hij denkt altijd mee, maar wat helemaal geweldig is, is de service om een lamp ook thuis uit te proberen.
Posted by Paddy Noë

01-07-2019


Your post has been successfully sent. Post is pending moderation by admin. Thanks for post!
Add Post
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha